kol 2pm lbh aku turun mid valley sorg2…then aku g lh jln2…perrrhhhh bapak ahhh ramai pulak yg kuar ari nie…baru aku ingat yg ari nie 26hb cuti lg patut lh ramai…nk g tgk wyg cite cicak man planet hitam but full pulak,then aku tgk cite George Romero’s Diary of the Dead but time dia pulak xkena mlm sgt dia main…aku pon dh tgk cite yg lain so aku xjd lah tgk wyg..aku jln2 lah g kedai2 toys yg jual patung2 gundam n etc…but harga dia pulak yg mahal…huhuhu…sedih pulak aku time aku nk g beli lh duit xcukup…huhuhu…dh kol 4pm lbh perut aku pon dh lpr sgt2 yelh dr pg aku xmkn…aku pon terus lh g tgk kedai2 mkn yg best2 but still ramai jgk org yg g mkn sdgkn dh kol 4lbh…huhuhu…then aku trnmpk satu kedai yg krg org nya,nama kedai tu Teppanyaki dgr je bunyi pon dh sdp n wat perut aku makin lapar…tanap fikir pjg aku terus masuk kedai tu n tgk menu yg ade kt kedai tu..aku pesan Chicken Teppanyaki (menu tu siap ade nasi) then org tu pon masak dpn2 aku pulak tu…perrhhh best pulak rasa nya dia masak dpn aku…kikikiki…1st2 tu dia masak ayam then br sayur but xnk mcm byk pulak dia bg sayur kt aku mcm bukti pulak…kokokoko…but rasa nya mng sdp n knyg gila beb coz sayur nya trlalu byk shingga kn aku rasa dh xlarat nk jln…

Time nie org tu tgh masak ayam...kikikikiki...bau dia pon sdp tau... ;-)

Time nie org tu tgh masak ayam...kikikikiki...bau nya pon dah cukup sdp tau...😉

26122008 chicken-teppanyaki

nie lh rupa Chicken Teppanyaki,sdp kn? sori lh ayam dia xnmpk coz sayur tu trlalu byk sgt...kokokoko😉