smlm aku g turun times square utk jln2 n nk cari bj baru utk wat keja…tiba2 tu aku nmpk ramai sgt org yg tgh brkumpul dekat bwh tu…and aku pon g tgk ape yg telah belaku…

aku: pak cik ape yg telah belaku nie n nape ramai sgt org kumpul kat sini?

pak cik: pak cik pon xbrape tau sgt anak,tapi yg ape yg pak cik dgr dr org2 nie ckp ade ppuan jatuh dr tingkat 10…

aku: biar tul pak cik?

pak cik: tulah pasal pak cik pon xtau nie…

aku: k lah pak cik terima kasih krn bg tau saya ape yg blaku kat sini…

then aku pon g lah terus naik tngga tu n tgk dr atas..rupa2 nya tul ade org jatuh dr atas…di sini ade sedikit gmbr yg aku snap smlm….mybe agak xjelas but still can see😉

29122008001

ramai org tgk kat tmpt kejadian

29122008

dr level 3..sori xjelas coz phone murah je...

dr-level-1-view

mayat ppuan yg jatuh dr level 10 tu di tutupi dgn kain hitam...d pecayai org cina