Pd 14 march 09,compny aku ade wat aktiviti kat Putrajaya alah kat Taman Botani.mng satu staff lah g just Foo n Mastura coz Foo sakit n Mastura xde org anta dia g sana d last2 minit.Yg aku nie awal2 pagi dah bgn kol 5.30 am dah gerak kat KTM tu nk ambil train g kl sentral then naik LRT turun kat kelana Jaya …aku dgn Din time tu, thats why kte org nak LRT n tunggu Jimmy dgn Yc dtg ambil kte org kat kelana jaya tu…but pg tu lg dah hujan lebat,kte org smpai kat stsen kelana jaya pon dlm kol 6.25am….smpai2 je perut kte org dah lapar pulak,nasib baik ade kedai mamak sberang jln tu….so kte org pon lepak lah kt kedai tu smbil mkn nasi lemak….sdp pulak mkn nasi lemak situ..kikikikiki……tunggu pon tunggu anitah pon smpai dlm kol 7lbh…but dorg Jimmy xsmpai2 lg ,so kte org kol lh dorg Jimmy…rupa2 nya dorg masih tdor lg that time…huhuhuhu😦 ….dh kol 8lbh nie spatut nya dh brkumpul kt putrajaya dh nie but kte org je yg lum smpai :-(…..xlama kemudia dorg jimmy pon smpai n we all otw g sana….smpai2 je staff yg lain dh mrh2 kte org …huhuhuhuhu….nasib x baik lh that time …kikikiki

Group White,Black n Red

Time nie aku,din,anitah,jimmy and Yc xde coz kte org dtg lewat🙂

Lps je kte org smpai,aktiviti nie d mulakan dgn Treasure Hunt…setiap team d beri satu surat dlm tu ade 15 soalan yg brkaitan dgn Taman Botani tu…so tips2 soalan tu ade yg sng n susah…:-)

3

Let's start the Treasure Hunt

4

The item that we all looking for Treasure Hunt