Tahun nie tahun 2009 …emmm..pejam kelip2x dah brlalu b’day aku…huhuhuh…xsangka yg aku dah makin tua..huhuhu😦 …rasa skejap je jd muda nie…huhuhu…but this year aku smbut b’day dgn org yg aku most luv iaitu awek aku lah mne lg…kikiki :-> …. but bkn aku sorg je yg smbut b’day nie…aku kongsi dgn b’day awek aku nie,dia hujung blh March so kte org plan nk smbut sama2 br bajet kos :-)…. pd 18 april 09 tu aku dgn awek aku kuar utk smbut b’day kte org sama2…time tu aku tunggu dia kat kl sentral but sblm tu aku g beli kan chocolate utk dia…she luv chocolate so much…alah aku g beli kat area kl sentral je kat “The Cocoa Tress” kat situ aku ade member ship card so dpt lah discount 15%…kira k lah tu dpt harga murah lau x mng mahal lah chocolate situ but aku xkisa pon lau murah or mahal coz hati aku nie ikhlas nk bg dia🙂 ….

dlm mcm 11am lbh gitu dia pon dah smpai n aku tunggu dia kat lrt ponya duduk… time tu mak and ayah aku kol aku nk they wish me “happy b’day to me” best jgk lah family ingat b’day anak dorg kikikiki……after that me n my awek go to take a cap too Mid valley … kte org dtg sana nk layan wyg…biasa lah dah lama xlayan movie kat wyg…lgpon kte org dah lama xjmpa …windu sgt kat dia…lps kte org g beli tiket wyg (dah xngat cite ape yg kte org tgk) kte org g tgk kedai kek kat Secret Recipe kte org beli kek chocolate Strawberry yg brharga RM70 sekilogm but kte org minta potong dua coz satu dia bwh n satu lg aku bwh balik….

chocolate strawberry

chocolate strawberry

Lps kte org dah beli kek tu n minta smpan dulu kat sana…kte org g naik balik kat tmpt wyg n tgk cite yg kte org beli td….satu jam lbh wyg tu main n dah hbs pon kte org tgk,perut kte org pon dah lpr pulak time tu lbh2 lg perut aku yg besar nie…kokokoko🙂 … Then awek aku bg plan mkn kat Kenny Rogers Roasters.Time tu kte org oder Quarter Meal Original and Black Pepper . aku siap tmbh lg satu mangku nasi kikikiki…krg nasi lah time tu,aku nie jenis yg kuat mkn nasi :-> ….

Quarter Meal Original and Black Pepper

Quarter Meal Original and Black Pepper

mng full jgk lah perut aku mng kat Kenny Rogers Roasters tu ..kikikiki…lps mkn2 tu kte org rehat2 jap kat kenny tu then aku pon bg lah awek aku cincn sliver gold🙂 kat dia siap aku sarung kn kat jari dia…kikikiki…cincin tu aku beli kan dia wat b’day ari tu coz time tu dia g medan ikut rombongan kelas dia….n awek aku bg aku hadiah dompet n tali pgng ….mng aku suka sgt lah hadiah yg awek aku bg tu…dia tau2 je yg aku lg cari dompet n tali pgng baru…🙂 luv her so much beb :-* …..

my b'day given from my luv one

my b'day given from my luv one

19042009