dah brape tahun aku xdtg tgk sekolah ku….windu pulak rasa nya…mesti dah mcm2 perubahan kat sekolah tu kn…mmmmm….xtau lah aku nape tiba2 je aku windu kat zaman2 sekolah aku nie…aku ingat lg my best fren time tu…yg selalu lepak n wat bende jahat dgn aku …mcm2 bende kte org wat time tu but kte org jahat mcm mne pon xambil bende2 yg mrosak kn otak n bdn🙂,kte org tau bende tu xelok kikikiki…aku windu kat bdk2 aku🙂 robin (mng best lepak dgn dia) ,filther(dah kawin dah),saiful (mamat hendsome ),rufaikar( kwn sekampung ),rinel( kwn sekampung ),azrie n azrul (kembar a.k.a kwn ku dr zaman kecil lg),ah wai (my master karate),bryan ( slalu jd mangsa keadaan ),khairudin (bk skema ), majin (ketua kelas ), ridwan (raja bowling), afandi (gila bola ), Razib (bdk gemuk but best kwn dgn dia ),selabet ( gila2 but ok bila ade time nya) and selebih nyantah ape yg dh jd dgn kwn2 ku tu smua…staka nie yg slalu aku jmpa bila balik Sabah aku slalu hubunyi dorg robin n the geng but yg lain ade yg dh tukar phone number n pindah umah…yg pasti nya Raya tahun nie aku nk kumpul smua bdk2 aku…windu gila kt dorg ntah ape cite dgn dorg nie…. :-)….. guys i will be back this Raya,wait 4 me k….

kat bwh nie ade sikit gmbr area ex-school aku dulu….🙂

31_big32_big

34_big65_big

67_big87_big