23 may 2009 adalah tarik d mne compny kte org wat sky trek kat Taman Pertanian Malaysia, Bukit Cahaya Seri Alam . utk org yg xde transport kena kumpul kat company pulak…bg sape2 yg naik tumpang skaki transport tu kena ade kat opis dlm kol 9am…dah lah time tu aku keja mlm pg je dah kena g sky trek tu…huhuhu…rasa malas pon ade time tu but nk wat mcm mne dh sape xg kena byr compny club dlm RM35 sorg…byk tu lau sikit aku dah byr je but dah hujung bln mng amat kering jgk lah time tu so nk xnk kena g jgk…huhuhu… org2 yg sudi beri tumpang keta dorg ialah :

1. Shanti (NOC)

2. Dave (NOC)

3. Hans (NOC)

4. Firdaus(NOC)

5. Dr. Chang(PM)

time nk g tu mng ramai lah staff2 NOC xde transport .time tu aku ikut keta Dave mng keta sport lah dia wat,bunyi pon kuat siot smapi ke dlm blh dgr..kikikiki🙂 ……dalam kol 10:45am kte org smpai kat sana…xsngka pulak kte org smpai plg last..huhuhu…dah ramai yg sampai dulu siap dgn Dato K.K pon dah smpi..lps smua dah smpai kte org pon naik bus yg mcm pelncong pulak…kokokokoo… ;-p

1568910111213