welcome…to all viewer on my blog….1st all i would like to say thank you very much coz u all vist my blog and hit me with comments…

well this is a real story  of me…

120120090041

This is me the real me....

*i was bron on 18 april

*luv eat rice(if one day didn’t eat  rice i will be crazy )

*luv color blue n black (i think)

*luv to play video game n computer game( luv)

*luv extreme sport

*nice person and some time crazy guy

*not handsome but simple guy with simple life🙂

*luv make other people laugh😉

and u can know me better if u be my friends😉

27 Responses to “Is all Beginn with a simple life of me…..”

  1. gendit Says:

    alo mal…ai dulu wat blog jugak kat blogspot…tp xupdated pon…nie ape mimpi nak wat blog baru nie…lalalallala…nak ceritakan kisah2 mengenai awek2 ko ker…haha…lalala

  2. mal7 Says:

    mng lah aku ade wat but tu lah pasal aku dah lupa password utk blogsport tu…n aku dah lupa mcm mne nk pakai yg tu…wakakkaka…xde lah yg nie aku wat je smua ape yg aku rasa nk wat…wakakakka….xde lg awek utk aku…kokokokokkok

  3. elizsue Says:

    eliz was here…hehe~~

  4. mal7 Says:

    hohohoho…welcome2…aku mng tgh tunggu ko comment aku je…wakakka….raya ape mcm??nape ko x date dgn dia?yelah couple2 lain ade jgk jmpa ba…but korg nie,aku pon pening tau…

  5. elizsue Says:

    hehehe~ aku sajer “jalan2” dulu…singgah jap kat page ko ni haa…
    dating? ngedate?
    nanti2 la…ktowg kumpul rindu byk2 sket, baru best biler jumpa nt..hehe~

  6. mal7 Says:

    OOoooo nk jln2 kat page aku ya…blh…blh but setiap page ade tol so ko kena byr dulu br blh lalu…kikiki…
    mcm tu ade ker…kikikik…yelah aku tgk aku asyik lepak dgn raya n tam je cian ko xdpt nk lepak skali…kn bgs if ko ade skali..blh lah kacau ko…kikikiki…

  7. mal7 Says:

    kikiki…aku dah lupa password blogsport aku lah n aku xingat email ape yg aku pakai kat situ thats why aku wat br…kikiki

  8. elizsue Says:

    tu persidangan org lelaki..mane leh join..dier pn xnak bwk aku skali..huhu~
    klu deir bwk pn aku xnak..nt kowg sik buli jer..termasuk la ngan dier skali..
    ngee~

  9. mal7 Says:

    yeker…cian ko asyik kena buli je kn…nape xbuli balik je…kikikikiki…o ya ko study brape lama lg??smpi master kn??

  10. elizsue Says:

    klu aku nak buli balik pn, nt mesti kalah gaks..
    nak nak ngan dier tu..tak kesian pun..
    sampai jun 2010…insyaALLAH klu ader rezeki..klu xde, sampai degree jer la..

  11. mal7 Says:

    oooo yeker….kokokoko
    mng lh raya tu klu bab2 buli dia pro…kikikikiki…
    perrrhhh tggl 2 tahun je…sekejap jgk tu…

  12. elizsue Says:

    nak wat camner..dah takdir aku ter-berkenan kat kaki buli tu..ngee~
    dua taun tu after abis degree…
    klu terpaksa amik master, nmpknyer 2012 la baru lehh..
    pehhh..tua giler dah baru nak kawen..

  13. mal7 Says:

    janji korg suka sama suka😉 ……
    so that mean hbs degree umur ko 27 gitu lh???
    perrrhhhh if ambil master lg dlm 30-an lh tu..kikikiki
    ko dh jd anak dara tua😉 kikikiki
    alah tua2 pon raya still nk kt ko kn…😉

  14. elizsue Says:

    heheh~
    tu la..naper la dah final year baru kenal dier..
    kalau awal2 kan bagus..hehe~
    a’ah..abis degree umo 28..abis master xtau biler..
    haihh~

  15. mal7 Says:

    tu lah nama nya jodoh lis…kikikiki
    alah kalau awal2 kenal pon ko pasti jd mcm aku nnt…
    aku ingat blh kekal smpai ke tua but “she” yg minta putus… ‘-( but tu kes lama…now i happy with my life…kokokokokoko

  16. elizsue Says:

    a’ah kan..
    ala mal..tu kisah lama..nk igt pun watper..
    dgr citer kod ah dpt keje eh?
    biler start?

  17. mal7 Says:

    but sakti ati je lg bila ingat blik…huhuhu….
    yup kt area ampng park…
    5 jan 09 nie…

  18. elizsue Says:

    wahh…tahniah tahniah…
    pasni leh ar ajak raya singgah2 tmpt aku..x jauh dah tu…

  19. mal7 Says:

    mean lis tmpt lis tu hostel or umah lis??
    kat area mne??
    nnt aku ajak raya lepak sana lps keja…kokokoko…😉

  20. elizsue Says:

    hostel la..minum kat kluang railcoffee kt tesco ampang ker..oldtown kat dah waswas dah..hehe
    mcm boleh jer nak lepak ngan dier waktu abis keje..dier balik keje, org lain dah bagun nak p keje..
    hurmmm..sian buah hati aku tu…

  21. mal7 Says:

    a’ah lh…lupa aku yg raya tu keja smpai pg…hurmmm
    xpe2 kte still cn meet right??kokokoko

  22. elizsue Says:

    boleh jer…
    tp klu nak p times square, xnak la takot…
    hisshh!

  23. mal7 Says:

    alah times square xde ape2 lah…just ikut nasib if ade kemalangan ade lah tu…
    lis jgn risau k…😉

  24. elizsue Says:

    baik boss!
    kowg sumer kna jadik bodyguard aku..tau..
    hehehe~

  25. mal7 Says:

    nk jd kte org jd bodguard blh je…😉

  26. fatba Says:

    salam ziarah kamal…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s